Forholdsregler i forbindelse med Corona pandemi

Så ramte Corona-pandemien for alvor Danmark og byggebranchen. For at støtte op om den nationale indsats til at minimere smitten med COVID-19 indfører Malerselskabet SBM i de kommende uger en række forholdsregler for vores medarbejderes daglige arbejde.

Det overordnede formål med disse tiltag er at undgå fysisk kontakt. Vi vil i de kommende uger arbejde på minimumsbemanding – både på pladserne og i administrationen. Vores retningslinjer betyder også, at vores medarbejdere i visse situationer vil opføre sig anderledes end normalt, og at deres adfærd muligvis kan opleves som unaturlig eller uhøflig.

Medarbejderne er bl.a. blevet informeret om,

  • at der kun må arbejde én medarbejder i et rum, og at de skal forlade rummet uden fysisk kontakt, hvis andre personer kommer ind i rummet
  • at de ikke må have fysisk kontakt med chauffører / leverandører
  • at al kommunikation skal foregå telefonisk eller pr. mail
  • at de skal spise frokost alene
  • at de skal vaske eller rense hænder, når de bevæger sig til et nyt sted

Vi ved, at det er drastiske skridt, og håber på forståelse fra samarbejdspartnere og kolleger. Vi ser frem til, at vi sammen får løst denne krise, og er ikke i tvivl om, at vi vil komme igennem denne store udfordring med fælles respekt og omtanke for hinanden.

Vi vil løbende holde jer opdateret om vores indsats i forhold til COVID-19.