Vedligeholdelse og istandsættelse af boligejendomme og flyttelejligheder

Flyttelejligheder
Vores mange års erfaring med istandsættelse af lejemål har givet et indgående kendskab til arbejdsgange og rutiner hos boligselskaberne og ikke mindst de administrative opgaver i relation til beboerne. Vi istandsætter årligt mere end 1.200 flyttelejligheder og renoverer en lang række opgange, facader og vinduer. Derfor tør vi godt sige, at vi har den praktiske erfaring, der skal til så vi kan istandsætte en flyttelejlighed helt fra A-Z til tiden, til tilbudsprisen og i ordentlig kvalitet.

Vinduer og døre
Det er forskelligt, hvor meget pleje vinduer og døre har brug for fra ejendom til ejendom. Det har fx. stor indflydelse på udvendigt træværks tilstand om bygningen ligger i læ for vinden, står i direkte sollys eller ligger ved en befærdet vej. Men uanset beliggenheden, så har vi de faglige kompetencer og den viden, der skal til for at sikre, at ud- og indvendige døre og vinduer får et langt og sundt liv.

Offentligt kvalitetsstempel
Malerselskabet er ”Godkendt Samarbejdspartner” for Københavns Kommune og udvalgt til “Foretrukken Samarbejdspartner” hos Forsvarets Bygningstjeneste. Vi tror på langvarige, faste samarbejdsaftaler og belønner vores partnere med faste prisaftaler. Det betyder i praksis, at vi sammen med kunden sætter loft over omkostningerne, så det bliver en win-win situation for alle.

Malerbutikken

Malerselskabet har også en webshop hvor du kan handle i fred og ro. Klik på linket og fang gode tilbud.

Gå til webshop