Nytænkende virksomhed anno 1946

Malerselskabets historie
Foreningen Socialt Byggeris Malerselskabet a/s blev stiftet i 1946 - det havde dog været privatejet siden 1936. Selskabet er i dag et af landets største og mest moderne malerfirmaer, og en af de tilbageværende kooperative virksomheder. Vi er eksperter i farver, overflader, autoriseret brandsikring, skimmelsvamp bekæmpelse og epoxyarbejde indenfor nybyggeri, renovering og vedligeholdelse.

Skræddersyede ydelser
Malerselskabets mange års erfaring gør os i stand til at skræddersy løsninger til både boligforeninger, virksomheder og private. Vi koordinere gerne alle håndværkerne tids- og arbejdsplaner, så alle opgaver holder tidsfristerne og budgetterne. Vi har et tæt samarbejde med de bedste håndværkervirksomheder inden for byggeri.

Rettidig aflevering og åben økonomi
Den store arbejdsstyrke gør os til en handlekraftig samarbejdspartner. Vi aftaler tidsplaner på projekterne og har aldrig afleveret en opgave for sent. Vi tror på åben dialog og leverer priskataloger til boligselskaberne, så inspektørerne selv kan se prisen for malerarbejde. Vi er med ved syn af flytteboliger og ved køb og salg af boliger. Ved større opgaver er tilbuddet opdelt i delopgaver.

Langsigtet planlægning
Ud fra boligselskabernes egne langsigtede vedligeholdelsesplaner (PPV) kan vi udarbejde behandlingsforslag med tilhørende budgetter. Det giver mulighed for i god tid at planlægge vedligeholdelse af ejendomme.

Malerbutikken

Malerselskabet har også en webshop hvor du kan handle i fred og ro. Klik på linket og fang gode tilbud.

Gå til webshop