Nyheder

D. 15/10-15

Malerselskabet SBM A/S har forrygende travlt, og søger derfor malersvende.
I den seneste tid har Malerselskabet SBM A/S fået mange nye større opgaver ind i Storkøbenhavn, og derfor søger vi 6-8 dygtige og selvstændige malersvende til akkordarbejde på nybyggeri og renovering.
Desuden søger vi 1-2 malersvende til servicearbejde.

Vi har fra på mandag d.27-4-2015 ansat Anika Lykke Bertelsen som ny lærling. Vi byder Anika velkommen og ser frem til gode år sammen.

Malerselskabet SBM har valgt at støtte med kr. 38.000,- i år.

Malerselskabet SBM A/S har fået fornøjelsen af at udfører entreprisen hos FSB på 24 trapper i Nordhavnsgården. Vi glæder os til at levere det færdige projekt.

Angående DR’s udsendelse ”Kontant” om MI i malerprodukter
Tirsdag den 20. maj handlede DR’s forbrugerprogram Kontant om, at konserveringsmidlet MI, der findes i flere forskellige vandbaserede malerprodukter, kan give alvorlige allergiske reaktioner hos mennesker.

I forbindelse med oprettelsen af almene boligselskabers indkøbsportal, har Malerselskabet SBM fået tildelt flere områder i Storkøbenhavn og på Sjælland. Malerselskabet SBM ser frem til de nye spændende udfordringer som dette måtte bringe.

Grundet stor travlhed søges samarbejde med underentreprenører. Såfremt dette har interesse bedes I kontakte Henrik Knudsen på mail: hk@malerselskabet.dk eller telefon 30 12 44 05.

Kære alle i Malerselskabet, A.F. Ejendomsservice, C.R. Entreprise og Hvidtfeldt & Hansen

I inviteres hermed til julefest på Ravelinen, Torvegade 79, 1400 KBH K
Fredag d. 13. december 2013 kl. 18:30
Husk tilmelding til kontoret på mail: sbm@malerselskabet.dk eller telefon 38271100.

Tilmelding skal ske senest d. 29. november 2013

Kærlig hilsen
Allan Jensen

Malerselskabet støtter igen i år.

    Vi har gennem en årrække støttet organisationen for familier med kræftramte børn, og derfor gjort det til en tradition i Malerselskabet SBM A/S. Så støttekalenderen pynter også på kontoret.

...blev til en fantastisk grillaften i Greve hos Eriksson Stilladser A/S.

September 2013
Hjertelig tillykke til Mascha med det flotte resultat.

Malerselskabet har igen valgt at støtte Familier Med Kræftramte Børn

Malerselskabet SBM støttede Familier med kræftramte børn igen i 2012.

D. 14/09-12 blev Camilla Sørensen udlært med flot resultat. Camillas præstation resulterede i at hun fik en bronze medalje. Malerselskabet ønsker Camilla hjertelig tillykke og vi er rigtige stolte af det flotte resultat.

Malerselskabet er stolte af at have opnået den højeste kreditværdighed, AAA

Malerselskabet SBMs malerengros, Malerbutikken SBM er nu på nettet. Klik ind og fang alle de gode tilbud og vi giver Dem selvfølgelig den bedste vejledning på malerarbejde.. Husk at vi levere fra dag til dag. www.malerbutikkensbm.dk

Igen i år har Malerselskabet valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse.
Klik på http://www.cancer.dk/virksomheder og læs mere.

01.09.2011 Vi vil gerne sige tusind tak til alle, som kunne finde mulighed til at besøge os i forbindelse med vores 75-års jubileum. Tusind tak for alle gaver, som går til et godt formål! Tusind tak til alle!

Hvis du eller dit firma ønsker at give en gave til vores 75-års jubileum, kan det gøres ved en øverførsel af penge til BØRNECANCERFONDEN.
Reg. nr. 3001 Konto nr. 4180128778 Husk at mærke det: Malerselskabet

Malerbutikken

Malerselskabet har også en webshop hvor du kan handle i fred og ro. Klik på linket og fang gode tilbud.

Gå til webshop